Gál Ferenc Főiskola Szeged

2024.5.24., Eszter, Eliza névnapja van.
Betűméret:  A   A   A

Hallgatói Önkormányzat - Teológiai Kar

Hallgatói Önkormányzat - Teológiai Kar (TK HÖK)

 - A GFF Teológia Kar Hallgatói Önkormányzat köszöntője -
 

 Karunk Szeged legikonikusabb helyén a Dóm téren a Székesegyház árnyékában helyezkedik el. Itt szerezzük meg azt az alapvető tudást, amellyel később eredményesen dolgozhatunk saját szakterületünkön Isten és a társadalom szolgálatában. Gál Ferenc professzor szellemiségében mi is valljuk: "egyedül Jézus Krisztus az, aki választ tud adni az emberi lét végső kérdéseire és az emberi lélek legbensőbb vágyaira". Azért tanulunk itt, hogy fiatalosan és a kor kihívásainak megfelelően átadjuk ezt az igazságot a társadalomnak.

Egy cél motivál bennünket, de ez a cél összekovácsol bennünket. Ez a feladat nem egyéni. Egy olyan közösséggé formál bennünket, akik a megismert igazság örömében tudnak együtt ünnepelni, művelődni, sportolni és így barátokká válni. A Hallgatói Önkormányzat biztosítja az optimális feltételeket ehhez a természetes folyamathoz mind a diákok között, mind tanár-diák szinten. A gólyadélutánok és a gólyabálok az új hallgatók megismerését és beavatását szolgálják. A biciklitúrák, a tanár-diák foci és az egyéb vetélkedők, az egyéni tehetségek közötti versengést valósítják meg egy baráti légkörben. A színház- és mozilátogatások egy-egy kulturális élménnyel színezik a hétköznapokat, melyekről az előadások között jót lehet beszélgetni.

Az itt eltöltött évek így nemcsak munkát és fáradalmat jelentenek, hanem otthont és életadó közeget, melyből később is lehet meríteni.

  

A GFF Teológia Kar Hallgatói Önkormányzatának  tagjai:

 

E-mail: hok@gff-szeged.hu
Tel.: 06 20/319-32-77

 

Név

Poszt

Telefonszám

E-mail cím

Farkas Tibor

HÖK elnök

203334184

  tiborfarkas1997@gmail.com

Paskuj Angéla

Alelnök, szociális referens

205260202

  paskujangela@gmail.com

Kullai Attila

HÖK sport-és kulturális referens

704565407

  kullaia45@gmail.com

Tapodi Krisztián

HÖK gazdasági referens, adminisztrációs referens

308435027

  tapodi14@gmail.com