Gál Ferenc Főiskola Szeged

2024.5.24., Eszter, Eliza névnapja van.
Betűméret:  A   A   A

Angol műveltségterületi kiegészítő képzés

 


Felhívás Tanítók számára

 Angol műveltségterületi kiegészítő képzésre

Szegeden, 2020 szeptemberétől

 

A Gál Ferenc Főiskola 4 féléves, angol műveltségterületi levelező kiegészítő képzést hirdet tanító diplomával rendelkezőknek, amire félévente négy szombaton egész napos konzultációval kerül sor.


Képzési helyszín:
Gál Ferenc Főiskola, 6720 Szeged, Dóm tér 6.

 

A képzés tartalma:
A négy féléves képzés három féléven keresztül angol nyelvi képességfejlesztést, két féléven át országismereti beszédgyakorlatot, valamint szakmai tantárgy-pedagógiai kompetenciafejlesztést foglal magában, majd a záró félévben angol gyermekirodalmi kurzust is kínál. Mindvégig különleges hangsúlyt kapnak azok a módszerek és gyakorlati útmutatók, amelyek segítségével igazán hatékonnyá tehetik e tartalmak a 6-12 éves korosztály nyelvtanulását. A negyedik félévet tanítási gyakorlat és műveltségterületi szigorlat zárja. A képzést a Gál Ferenc Főiskola keresztény értékrendje és gyermekközpontú szemlélete közösen jellemzi.

 

Megszerezhető végzettség:
A képzés oklevél betétlap (igazolás) kiadásával zárul, amely az alap tanítói oklevéllel együtt érvényes, és az angol nyelv tanítására jogosít az általános iskola 1-6. osztályában.  A betétlap (igazolás) államilag elismert, komplex felsőfokú nyelvvizsgával egyenértékű.

 

Részvételi díj: 140 000 Ft/félév.


Felvételi feltételek:

-          Tanítói diploma és államilag elismert középfokú B2 szintű komplex angol nyelvvizsga.

-          Azok a tanítói diplomások is jelentkezhetnek, akik még nem szerezték meg a B2 szintű komplex angol nyelvvizsgát. Ők az első tanév végéig kötelesek ezt megszerezni, illetve számukra angol nyelvű felvételi elbeszélgetést tartunk az alábbi időpontban, amelyek tartalma: a nyelvvizsgákon megszabott általános témakörök, valamint beszélgetés a szakmai tervekről, elhivatottságról.

Szegeden:            2020. szeptember 4-én, pénteken 10 órától

A képzés Szarvason is indul: www.pk.gff-szarvas.hu

 

Letölthető jelentkezési lap  

Visszaküldési határidő: 2020. augusztus 27.

 

Bővebb felvilágosítás a Tanulmányi Osztálytól kérhető:

Cím: 6720 Szeged, Dóm tér 6.
Web: gffszegedarchiv.gfe.hu    E-mail: to@gff-szeged.hu    Telefon: +36 62/313-151
Ügyfélfogadási rendje (Szeged): Hétfő—Péntek: 10.00-12.00      14.00-15.00

 

Egyetem lettünk! A Gál Ferenc Egyetem 2020 augusztusától változatlan figyelemmel, szeretettel vár! Tanuld a legjobb helyen a jót és a hasznosat: a Szeged-Csanádi Egyházmegye egyetemén a jövődre készítünk fel!