Gál Ferenc Főiskola Szeged

2024.9.20., Friderika névnapja van.
Betűméret:  A   A   A

Hírek

Együttműködési megállapodást írt alá a GFF, a SZEGEPI és a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

„Utak és lehetőségek - gyermekeink biztonsága érdekében” címmel június 1-jén 10 órától tartott szakmai napot a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya, a Szeged-Csanádi Egyházmegye Gelsey Vilmos Pedagógiai Intézete, valamint a Gál Ferenc Főiskola a Dóm téri Klebelsberg teremben.
Bővebben

Utak és lehetőségek - gyermekeink biztonsága érdekében

„Utak és lehetőségek - gyermekeink biztonsága érdekében” címmel június 1-jén 10 órától rendez szakmai napot a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya, a Szeged-Csanádi Egyházmegye Gelsey Vilmos Pedagógiai Intézete, valamint a Gál Ferenc Főiskola a Dóm téri Klebelsberg teremben.
Bővebben

Magyar kajak bajnoki címvédők a szarvasi Gyakorló ötödikes diákjai

A Gál Ferenc Főiskola Szarvasi Gyakorló Általános Iskola két kiemelkedően jó tanulója, Keller Gergő és Bakula Ilés Boldizsár idén is megvédte magyar bajnoki címét a Győrben megrendezett maratoni magyar kajak-kenu bajnokságon az MK-2 páros versenyben. Az 5ooo méteres távon 33 versenyzőt előztek meg a szarvasi Kajak-Kenu Vízisport és Szabadidő Club színeiben. Edzőjük Báthor György.
Bővebben

Lengyel Köztársaság Érdemrendjének Lovagkeresztje kitüntetést kapott Kozma Gábor rektor

A Lengyel Köztársaság Érdemrendjének Lovagkeresztje kitüntetést adta át május 17-én délután Kozma Gábornak, a Gál Ferenc Főiskola rektorának Roman Kowalski, a Lengyel Köztársaság budapesti nagykövete a Szeged-Csanádi Egyházmegye püspöki székházában.
Bővebben

Szíriában tett látogatást Kiss-Rigó László szeged-csanádi megyéspüspök

Kiss-Rigó László szeged-csanádi megyéspüspök május 13-án, pénteken tért haza Szíriából, ahol az országot sújtó konfliktusról és a humanitárius helyzetről folytatott megbeszéléseket.
Bővebben