Gál Ferenc Főiskola Szeged

2024.9.20., Friderika névnapja van.
Betűméret:  A   A   A

Hírek

Meghívó

A szegedi Gál Ferenc Főiskola tisztelettel meghívja Önt 1956 HŐSEI NEM HALTATOK MEG HIÁBA címmel tartandó megemlékezésre, beszélgetésre. Időpont: 2017. április 27. 16:00 óra, helyszín: Szeged, Dóm tér 6., Gál Ferenc Főiskola, Klebelsberg terem
Bővebben

Kerékpáros keresztút Tápéra a Gál Ferenc Főiskolán

Pillanatnyi esőcsöndben, de viharos szélben, embert próbáló időjárásban került sor a Gál Ferenc Főiskola szeged-tápéi kerékpáros keresztútjára. A főiskola Egészségnevelési és Sport Intézete szervezésében április 6-án délután a szegedi Dóm téri épületétől indult közel húsz résztvevővel a kerékpáros csapat, hogy a töltésen végigkerekezve érjék el a tápéi Szent Mihály templomot.
Bővebben

Városi Keresztút 2017. április 7-én a Szegedi Katolikus Egyetemi Lelkészség szervezésében

Városi Keresztút 2017. április 7-én a Szegedi Katolikus Egyetemi Lelkészség szervezésében
Bővebben

Gyakorlósok a Hevesy György Kémiaversenyen

A Gál Ferenc Főiskola Szarvasi Gyakorló Általános Iskola tanulói 2017. március 25-én, szombaton tanárukkal Békéscsabára, a TIT Körösök Vidéke Egyesületnél megrendezésre kerülő Hevesy György Országos Kémiaverseny megyei fordulójára utaztak.
Bővebben

A Gál Ferenc Főiskola húsvéti alkotóművészeti pályázatot hirdet meg hallgatóinak

A felhívás arra kívánja ösztönözni a Gál Ferenc Főiskola hallgatóit, hogy tanulmányaik alatt is mind több tapasztalatot szerezzenek a művészi alkotások létrehozásának, vagy azok befogadásának élményéről. Ezek a művészeti tapasztalatok különösen is hozzájárulhatnak a társadalom, a közösségek szolgálatát célzó leendő hivatásukra való szellemi és lelki felkészülésükhöz. A 2017 nagyböjtjében megjelenő felhívás a húsvét üzenetének művészi kifejezésére hívja fel az alkotó kedvvel és készségekkel bíró hallgatókat az irodalom (költészet, próza, dráma), képzőművészetek (festészet, grafika, szobrászat), a fotó- és filmművészet, valamint az ének- és zeneírás eszközeivel. A pályaművet, alkotást legkésőbb 2017. április 24-ig kell leadni a mellékelt tájékoztató és felhívás szerint.
Bővebben