Gál Ferenc Főiskola Szeged

2024.9.21., Máté, Mirella névnapja van.
Betűméret:  A   A   A

Hírek

Címzetes főiskolai tanár címet adományozott a Gál Ferenc Főiskola Szenátusa

2017. november 17-én címzetes főiskolai tanár címet vett át Kothencz János, a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató főigazgatója, a GFF Egészség- és Szociális Tudományi Kar oktatója.
Bővebben

Tudományos szimpóziumot tartottak a Gál Ferenc Főiskola gyulai Egészség- és Szociális Tudományi Karán

2017. november 16-án, csütörtökön tudományos szimpóziumot tartottak a Gál Ferenc Főiskola gyulai Egészség- és Szociális Tudományi Karán. Az előadás célja az volt, hogy bemutassák a Gál Ferenc Főiskola gyulai karán végzett tudományos munkát. Az eseménnyel az intézmény a Magyar Tudomány Ünnepéhez kapcsolódott.
Bővebben

Konferencia a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Karán Arany János és Kodály Zoltán nyomában – Az emberi lélek virága címmel.

Igazi lélekemelő események színhelye volt a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara: 2017. november 15–16-án határainkon túli és hazai egyetemek és főiskolák pedagógusjelölt hallgatói és kísérő tanárai a szarvasi kar meghívására kétnapos kulturális rendezvényen vettek részt.
Bővebben

XXII. Tudományos Diákköri Konferencia, a GFF gyulai karán

A Gál Ferenc Főiskola, Egészség- és Szociális Tudományi Kar Egészségtudományi Intézete 2017. november 22-én (szerda) 9:00 órakor rendezi meg a XXII. Tudományos Diákköri Konferenciát.
Bővebben

ENSI Biciklitúra

November 16-án bicikliztünk egy jót Szeged és Dorozsma között, majd vissza. Kovács Zoli, HÖK elnökünk nagyon finom mézes teát készített nekünk az útra.
Bővebben