Gál Ferenc Főiskola Szeged

2024.9.21., Máté, Mirella névnapja van.
Betűméret:  A   A   A

Hírek

A Gyulán szerzett diplomával könnyű ma elhelyezkedni Magyarországon.

Nyílt nap az Egészség- és Szociális Tudományi Karon
Bővebben

Felhívás Báró Gelsey Vilmos-díjra és nagydíjra

​A Báró Gelsey Vilmos-díjra és a Nagydíjra történő jelölésre szóló felhívást tesz közzé Gelsey Vilmos december 17-i születésnapja alkalmából a Szeged-Csanádi Egyházmegye Gelsey Vilmos Pedagógiai Intézete (SZEGEPI), ezzel is hozzájárulva a társadalom számára fontos értékeket legnagyobb hatással közvetítő személyek megbecsüléséhez, példaképül állításához. A felhívásra 2018. március 23-ig lehet jelölni a magyar nevelés ügyéért elkötelezett, kiemelkedő teljesítményt nyújtó keresztény pedagógusokat vagy gazdasági szakembereket.​
Bővebben

II. Szent Gellért Focikupa és Karácsonyi-Sportbajnokság

Az ENSI és a HÖK szervezésében december 14-én került sor a Szent Gellért Focikupára, amely sor oktatók és hallgatók versenyeztek a vándorkupa elnyeréséért.
Bővebben

Újabb négy ERASMUS+ partnerrel bővül Főiskolánk hálózata

Ausztriai és bajorországi szervezési úton járt Főiskolánk külügyi titkára. A háromnapos körút eredményeként négy új felsőoktatási intézménnyel együttműködési megállapodás megkötése történt meg.
Bővebben

Nyílt Napot tartott a Gál Ferenc Főiskola 2017. december 13-án

Gál Ferenc Főiskola 2017. december 13-án Nyílt Napot tartott, melyen Dr. Kozma Gábor Rektor Úr köszöntötte a jelenlévő érdeklődőket, kiemelve a Főiskola három Karán folyó képzéseket, az intézmény egyházi fenntartását, és a közösségteremtő küldetését.
Bővebben