Gál Ferenc Főiskola Szeged

2024.9.21., Máté, Mirella névnapja van.
Betűméret:  A   A   A

Hírek

Köznevelési Értéktár tagja lett a Gál Ferenc Főiskola 115 éves Békési Szakképző Iskolája!

Öt Békés megyei településről összesen tizenöt köznevelési értéket nyújtottak be a megye oktatási intézményei a Nemzeti Köznevelési Értéktár Békés Megyei Mintaprogramjának felhívására, melyeket szerdán, a program ünnepélyes zárórendezvényén ismertettek a pályázók.
Bővebben

Nyílt Napot tartott a Gál Ferenc Főiskola 2018. január 17-én

A Gál Ferenc Főiskola 2018. január 17-én Szegeden tartott nyílt napot, amelyen a résztvevőket Dr. Thékes István külügyi titkár köszöntötte, aki a Főiskola által kínált külföldi részképzési lehetőségeket mutatta be.
Bővebben

Felvételi tájékoztató a szarvasi Vajda Péter Evangélikus Gimnáziumban (2018. január 15.)

2018. január 15-én a szarvasi Vajda Péter Evangélikus Gimnázium szülői értekezletére kapott meghívást Főiskolánk. A szülőket Kitajkáné Szántai Mária igazgató tájékoztatta az általános felvételi követelményekről, a pontszámításról és a felsőoktatásba történő jelentkezés módjáról.
Bővebben

25 éves a gyulai felsőoktatás című kiállítás megnyitója és együttműködési megállapodás aláírása Gyula Város Önkormányzatával

2018. január 23-án kerül megnyitásra a 25 éves a gyulai felsőoktatás című kiállítás és együttműködési megállapodást ír alá a Gál Ferenc Főiskola Gyula Város Önkormányzatával
Bővebben

Mezőtúri Teleki Blanka Gimnáziumban tett felvételi - beiskolázási célú látogatás (2018. január 11.)

A Gál Ferenc Főiskola képviselői 2018. január 11-én tartottak felvételi tájékoztatót a Főiskola képzéseiről a Mezőtúri Teleki Blanka Gimnáziumban az érettségi előtt álló diákoknak.
Bővebben