Gál Ferenc Főiskola Szeged

2024.9.21., Máté, Mirella névnapja van.
Betűméret:  A   A   A

Hírek

Értesítés NEPTUN rendszer leállásáról

A békéscsabai Gazdasági Kar oktatói, hallgatói és képzési adatainak GFF NEPTUN rendszerébe történő átemelése miatt a GFF NEPTUN rendszere várhatóan 2018.02.13-án 9.00 órától 2018.02.17-ig nem lesz elérhető.
Bővebben

2018. február 7-én nyílt napot tartottak a Gál Ferenc Főiskola békéscsabai Gazdasági Karán.

A továbbtanulás előtt állók megismerhették a Gál Ferenc Főiskola és a Gazdasági Kar képzési kínálatát, felvételi rendjét.
Bővebben

Gazdasági Kar a Gál Ferenc Főiskolán

2018.02.01-jén átvette a SZIE békéscsabai Gazdasági Campus-át a GFF
Bővebben

Január 31. a Gyulai Felsőoktatás Napja

A Gyulai Felsőoktatás Napját első alkalommal tartja meg a Gál Ferenc Főiskola és Gyula Város Önkormányzata. Az eseményre a Főiskola rektorának javaslatára ettől kezdve minden év január 31-én kerül sor, arra emlékezve, hogy a Gál Ferenc Főiskola 2017. január 31-én vette át a gyulai Egészségtudományi Intézetet. A Gál Ferenc Főiskola karrá szervezte az intézményt, és új stratégiával kezdett hozzá a gyulai felsőoktatás jövőjének biztosításához. Gyula Város Önkormányzata határozatban jelölte ki január 31-ét a Gyulai Felsőoktatás Napjának, amire hagyományteremtésként 2018. január 31-én egy tudományos ülésszak keretében kerül sor a Városháza dísztermében.
Bővebben

Huszonkilenc végzős vette át oklevelét a Gál Ferenc Főiskola gyulai karának diplomaosztóján.

Diplomaátadó ünnepséget tartott január 27-én a Gál Ferenc Főiskola Egészség- és Szociális Tudományi Kara a Békés Megyei Központi Kórház Pándy Kálmán Tagkórházának Árvay-termében.
Bővebben