Gál Ferenc Főiskola Szeged

2024.9.22., Móric névnapja van.
Betűméret:  A   A   A

Hírek

Jelentkezés a ​szegedi Szent Gellért Szemináriumba

Felvételt hirdet a szegedi Szent Gellért Szeminárium. A jelentkezés határideje 2018. június 1.
Bővebben

Országos tanítási verseny

„Tanuld és tanítsd a jobbat!” címmel országos tanítási versenyt szervezett a Gál Ferenc Főiskola szarvasi campusa: a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara a Gál Ferenc Főiskola Gyakorlóintézményével együttműködésben.
Bővebben

Kiss-Rigó László püspök Gyula város díszpolgára címet kapott nemzeti ünnepünkön

Tizenkét önkormányzati kitüntetést adott át Görgényi Ernő, Gyula polgármestere a március 15-i ünnepi képviselő-testületi ülés keretében. A Gyula város díszpolgára címet idén Kiss-Rigó László, a Szeged-Csanádi Egyházmegye püspöke vehette át.
Bővebben

Könyvbemutató és fotókiállítás a GFF Gazdasági Karán

2018. március 20-án, 15 órától az MTA SZAB Békés Megyei Tudományos Testület Irodalmi Műhelye és Olvasóköre Békéscsabán várja az érdeklődőket a Nasa Dolná zem / A mi Alföldünk Dél-alföldi szlovák és szlovák kötődésű írók irodalmi antológia bemutatójára. A kötetet Lonovics Lászlóné szerkesztő mutatja be Péter Erika, költő és Harencsár László, író közreműködésével. A mi Alföldünk című könyv fotóiból rendezett kiállítás a Főiskola könyvtárában megtekinthető.
Bővebben

Több száz Kárpát-medencei alkotó érkezett Békéscsabára

Díjkiosztó ünnepséggel kezdődött a Békés Megyei Népművészeti Egyesület által szervezett XVI. Országos Textiles Konferencia péntek délután a Gál Ferenc Főiskola Gazdasági Karán.
Bővebben