Gál Ferenc Főiskola Szeged

2024.9.19., Vilhelmina névnapja van.
Betűméret:  A   A   A

Vízkereszt a Főiskolán

Ferenc pápa vízkereszti homíliája

Január 6-án, vízkereszt ünnepén az egyház titkáról elmélkedett a Szentatya: az egyház Krisztusnak fényét tükrözi vissza, mint a hold a napét, és az a feladata, hogy minden emberhez eljuttassa Krisztus életadó világosságát. A homíliát teljes terjedelmében közöljük. Több...

 

Forrás: http://www.magyarkurir.hu/hirek/ferenc-papa-az-egyhaz-nem-sajat-fenyetol-ragyog-hanem-krisztus-fenyet-tukrozi


Az Egyházmegye vízkereszti koncertje a Klebelsberg Teremben


A Szeged-Csanádi Egyházmegye immár hagyományossá vált vízkereszti koncertjével együttműködő partnereinek mond köszönetet. A rendezvényen Hegedűs Endre Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas zongoraművész adott közel egyórás koncertet a meghívott vendégeknek.

GALÉRIA

 http://szegedma.hu/hir/szeged/2016/01/hegedus-endre-kossuth-dijas-zongoramuvesz-adott-vizkereszti-koncertet-szegeden-fotok.html

 


Házszentelés Szegeden a Főiskolán

Sutka István prefektus atya végezte Vízkereszt napján a házszentelést a Főiskola Dóm téri épületében, az intézmény hallgatói és munkatársai jelenlétében.

GALÉRIA

 


Házszentelés a szarvasi Gyakorlóban

Vízkereszt napján szentelte meg Seidl Ambrus plébános a Gál Ferenc Főiskola Szarvasi Gyakorló Óvodát és Általános Iskolát.

GALÉRIA

 


Házszentelés a békési Tisza Kálmán Szakképző Intézményünkben

A GFF békési Tisza Kálmán Szakképző Intézményében január 8-án tartotta meg a vízkereszti házszentelést Nagy József esperes-plébános és dr. Kozma Gábor rektor-diakónus.

GALÉRIA