Gál Ferenc Főiskola Szeged

2024.7.27., Olga, Liliána névnapja van.
Betűméret:  A   A   A

II. OREKO - Országos REsztoratív KOnferencia

 

 Országos resztoratív konferencia - BonumTV

Sajtómeghívó - Resztoratív konferencia - Kormány.hu

Új-zélandi módszerrel lépnek fel az iskolai problémák ellen - Szegedma.hu


Galéria

Program

Plakát

 

Felhívás:

Szíves figyelmükbe ajánljuk a szegedi Gál Ferenc Főiskola és a Szeged-Csanádi Egyházmegye Gelsey Vilmos Pedagógiai Intézet által szervezett II. OREKO - Országos REsztoratív KOnferenciát, amit "Közösségek, iskolák, resztorativitás" címmel rendezünk meg.

A resztoratív - vagy más szóval helyreállító - gyakorlatok egy több mint húsz esztendőre visszatekintő szemléletmód és módszertan a fegyelemsértés kezelésének, a közösségi konfliktusfeldolgozás, a közösségek fejlesztésének szolgálatában.

A konferencia időpontja: 2017. november 17.
Helyszíne: Gál Ferenc Főiskola, Szeged, Dóm tér 6. 

A konferencia elnöke: Dr. Csomortáni Zoltán adjunktus, klinikai szakpszichológus, pár- és családterapeuta, a Gál Ferenc Főiskola Nevelés- és Társadalompszichológia Tanszék és az Eötvös Loránd Tudományegyetem PPK NI tanára 

Konferenciánk előadói között a resztoratív, helyreállító szemlélet magyarországi és nemzetközi szakértői osztják meg elméleti és gyakorlati tapasztalataikat. A konferencia részvétel regisztrációhoz kötött, ezért kérjük Önöket, hogy legkésőbb november 14-ig jelezzék részvételi szándékukat Regisztrációs oldalunkra kattintva. 

A GFF és a SZEGEPI együttműködésében a rendezvény pedagógus-továbbképzésként is elfogadtatható, melyről 5 kreditpont értékben tanúsítványt állítunk ki. A regisztrációhoz  egy másik adatlapot is ki kell tölteni, ami a Tanúsítvány link alatt érhető el.  

Várjuk jelentkezését szakmai konferenciánkra!

  

Jelentkezési lap           (általános regisztráció)

Tanúsítvány    (pedagógus-továbbképzés)