Gál Ferenc Főiskola Szeged

2024.9.20., Friderika névnapja van.
Betűméret:  A   A   A

ERASMUS+ keretében Máltán jártak a GFF ESZK munkatársai

2019. április 6-12. között az Erasmus+ Mobilitási program keretein belül Egészség- és Szociális Tudományi Karunk három hivatali munkatársa, Gróhéné Cseke Éva, Sándor Csilla és Székely Eszter vehetett részt a Gál Ferenc Főiskola és az Alpha School által szervezett angol nyelvtanfolyamon a máltai St. Paul’s Bayben. A nyelvi képzésen megismerkedhettek az irodai munkát segítő kifejezésekkel, elmélyedhettek speciális témakörökben, úgy mint a bemutatkozás, a levélírás, elektronikus levélírás formális és informális követelményei, telefonbeszélgetések változatai, praktikái és azok adott szituációkban történő alkalmazása, önéletrajz készítése, vészhelyzetben szükséges kifejezések használata. Az angol tanfolyam azt is biztosította a kollégáknak, hogy az angol nyelvű kommunikációt adott nyelvi környezetben, angol anyanyelvű tanár segítségével intenzíven gyakorolhassák.

A nyelvtanfolyam mellett a szervezett csoportos és egyéni kirándulásokon megismerhették a Földközi-tenger középső részén elhelyezkedő szigetország, Málta nevezetességeit, az ottani kulturális életet, és betekintést kaphattak a mindennapi életvitelbe.

A máltai Erasmus+ program jó tapasztalatai alapján résztvevő kollégáink mindenkinek szíves figyelmébe ajánlják az Alpha School által szervezett magas színvonalú nyelvtanfolyamot, a természeti és kulturális látnivalókban bővelkedő országot.