Gál Ferenc Főiskola Szeged

2024.9.20., Friderika névnapja van.
Betűméret:  A   A   A

Gyakorlós diákjaink sikerei

 

Főiskolánk Gyakorló Intézményének diákja lett Békés megye „The Best Speaker” tanulója a 2016. február 27-én rendezett megyei angol csapatversenyen. Az idén hatodik alkalommal rendezett megmérettetésen a zsűri amerikai tagjainak különdíját Pusztai Botond, a Gál Ferenc Főiskola Szarvasi Gyakorló Általános Iskolájának 5. osztályos tanulója nyerte el. A díjban azon hallgatók részesülhetnek, akik a versenyen a legjobb kiejtéssel és előadásmóddal fejezik ki magukat. A csapat és Botond felkészítő tanára Tolnai Tímea volt.

A 17 csapat részvételével lezajlott versenyen a Főiskola Gyakorló Intézményének két csapata 6. illetve 7. helyezést ért el.

Pusztai Botond

 

A békéscsabai Árpád fürdő adott otthont a 2015-2016. évi Megyei Diákolimpia úszás döntőinek, melyen a Gyakorló Iskola hatodik osztályos tanulója, Tóth Etele – 50 méter mellen – az első helyen csapott célba. Felkészítője Zalán Csaba, a Szarvasi Úszó, Vízilabda és Szabadidő Egyesület edzője. A versenyre a megye negyven iskolájából, közel 300 diák ugrott medencébe, a cél pedig a 2016. március 19-ei Országos Döntő volt, melyen ezúttal Etelének is szurkolhatunk.

Tóth Etele

 

A Gál Ferenc Főiskola nevében gratulálunk nagyszerű eredményekhez!