Gál Ferenc Főiskola Szeged

2024.7.27., Olga, Liliána névnapja van.
Betűméret:  A   A   A

GFF bemutatkozása a XVII. Egyházmegyei Nyári Táborban

A Gál Ferenc Főiskola 2020. július 8-án bemutatkozási lehetőséget kapott a Szeged - Csanádi Egyházmegye Ifjúságpasztorációs Irodájának szervezésében megvalósuló, XVII. Egyházmegyei Nyári Táborban.

A Domaszék-Zöldfási helyszínen megrendezett táborban résztvevő mintegy 50 fiatal (13 éves kortól egészen a frissen érettségizett diákokig) megismerhette intézményünk képzési kínálatát, betekintést nyerhetett Főiskolánk mindennapi életébe, különös tekintettel annak közösségi életébe, ugyanis az idei tábor témája a „Közösség”, mottója pedig a következő volt: „Egy kenyér, egy test vagyunk!” (1Kor 10,17)

A bemutatkozás során külön kiemelésre került, hogy Főiskolánk 2020. augusztus 1-jétől Egyetemként működik tovább. A résztvevő fiatalok számára igazán nagy sikert a bemutatkozást színesítő kisfilm, illetve a táborban segítőként résztvevő Gál Ferences hallgatók személyes és őszinte beszámolója jelentette.

A táborozók kipróbálhatták a GFF szerencsekerekét, de több szerencsés fiatal totó kitöltésével ajándékcsomagot is nyerhetett. 

 

Sajtómegjelenés:
Magyar Kurír