Gál Ferenc Főiskola Szeged

2024.9.20., Friderika névnapja van.
Betűméret:  A   A   A

A GFF a mezőtúri East Festen

A Gál Ferenc Főiskola is részt vesz a mezőtúri East Fest Civil Falu – programján július 26-27-ig a mezőtúri Városi Strandfürdőben és az Erzsébet ligetben, ahol sok fesztiválozó találkozhat Főiskolánkkal.

A GFF karainak a bemutatkozására az EFOP-1.3.5-16-2016-00709 program ad lehetőséget, aminek címe is erről szól: "A Gál Ferenc Főiskola közösségépítő tevékenysége Mezőtúron és környékén”. A Főiskola a projektben 2020. május végéig Mezőtúron és Szarvason szervez közösségfejlesztő programokat. 

A mostani mezőtúri East Fest kiemelt helyet kapott a GFF idei programjai között, mivel a legfontosabb a szakmaválasztásra, továbbtanulásra készülő fiatalokkal találkozni, akiket a GFF-fel összetartozást erősítő kisebb ajándékokkal is várnak a tájékoztatás mellett: a helyszínnek megfelelő strandlabdákkal, színes karpántokkal, kulcstartókkal, valamint SelfieMe fotógéppel fényképeket is készíthetnek magukról. A cél, hogy ismerjék a tanulás, a jövőépítés lehetőségeit a Kőrösök vidékén, Mezőtúron és a GFF karain.