Gál Ferenc Főiskola Szeged

2024.9.21., Máté, Mirella névnapja van.
Betűméret:  A   A   A

XXIII. Bóbita Alapítványi Bál Szarvason

2018. november 17-én a Gál Ferenc Főiskola Szarvasi Gyakorlóintézménye, a Szülői Közösség és a Bóbita Alapítvány visszajáró vendégekkel, szülőkkel, támogatókkal, az intézmény dolgozóival és a fellépésre készülő legkisebb bálozókkal töltötték meg az Árpád Szálló dísztermét. A bál fővédnöke Ft. Dr. Kozma Gábor, a Gál Ferenc Főiskola rektora, főiskolai tanár volt, aki hivatalos elfoglaltsága miatt a pedagógusképző kar dékánján keresztül üdvözölte az est résztvevőit. Dr. Lipcsei Imre dékánt követően Babák Mihály polgármester úr köszöntötte a résztvevőket, és köszönte meg az intézmény támogatását. Bíró Gyula igazgató, főiskolai mestertanár azt a bizalmat köszönte meg a résztvevőknek és a Gyakorló minden szülőjének, partnerének, támogatójának, hogy hittek a közös sikerben, hogy tettek a közös sikerért. Az intézményvezető köszönetet mondott az alapítvány elnökének, és támogatóknak; Babák Mihály polgármesternek, Földesi Zoltán főtanácsnoknak, Dr. Kozma Gábor rektornak, Dr. Lipcsei Imre dékánnak, Dr. Fest Sarolta dékánhelyettesnek, Butora Sára gazdasági vezetőnek, Dr. Benczéné Kardos Karola alapítvány vezetőnek, Csipainé Kituljak Ritának, Csatai Jánosnak, és Mucha György szülőknek. Az est másik házigazdája Dr. Benczéné Kardos Karola megköszönte az idei összefogást is, és köszönetképp ajándékokat adott át. Butora Sára gazdasági vezető, a fenntartó Gál Ferenc Főiskola meglepetéseként két laptopot ajándékozott a Gyakorlóintézménynek, mindennapi munkájuk támogatásaként. Ft. Seidl Ambrus plébános atya pohárköszöntéssel tisztelte meg a vendégsereget.

Az est műsorát a Gyakorlóintézmény Cseresznye és Panda csoport nagycsoportos gyermekei nyitották meg. Felkészítőik: Demjénné Jónás Klára, Benczéné Inhoff Ildikó, Gyekiczki Istvánné és Hárskúti Evelin szakvezető óvodapedagógusok. A negyedik osztályosok Shrek vidám színpadi táncával örvendeztették meg a Bóbita Bál kedves vendégeit. Műsorukat Darida Ildikó tánctanár és osztályfőnökük, Aszódi Márta és Monostoriné Sándor Nelli tanították be. A Bóbita Bál történetében harmadszor a nyolcadik osztályosok is színpadra léptek, és keringővel nyitották meg a bál estélyét, ahol zárásként a szüleiknek köszönetképpen, táncra kérték fel őket. Az egész estét betöltő jó hangulatról az Apropó Zenekar gondoskodott. Vacsora után újabb meglepetés érkezett, szülők és főiskolai hallgatók léptek a színpadra és „retro-kort” idéző táncukkal megalapozták az est oldott hangulatát és a hajnalig tartó mulatozást.  Éjfél után tombolasorsolás következett.

A Bóbita Bál szervezésében megmutatkozott a gyakorlóintézményben dolgozók, a szülők, és a kuratóriumi tagok szoros együttműködése az intézménybe járó gyermekek érdekében. A bál teljes bevételét a Gyakorlóintézménybe járó gyermekek javára fordítjuk!

 

XXIII. Bóbita Alapítványi Bál