Gál Ferenc Főiskola Szeged

2024.9.21., Máté, Mirella névnapja van.
Betűméret:  A   A   A

Békés megyei központi nyílt nap

 

 

 

 

 

2019. január 8-án a Gál Ferenc Főiskola Nyílt Napot tartott Békéscsabán a Gazdasági Karon. Dr. Lipcsei Imre, a Kar dékánja köszöntötte a mintegy 130 fős érdeklődőt.
Kovács Katalin a Főiskola oktatási igazgatója bemutatta a Teológiai Kar hitéleti képzéseit, az Egészség- és Szociális Tudományi Kar egészségügyi és szociális alapszakjait, a Gazdasági Kar gazdasági, pénzügyi és műszaki alapszakjait és felsőoktatási szakképzéseit, valamint a Pedagógiai Kar pedagógus alapképzéseit. Tájékoztatta a résztvevőket a felsőoktatásba kerülés felvételi szabályairól, a minimum pontrendszerről és a Főiskola által biztosított mesterképzési továbbtanulási, és a szakirányú továbbképzések gazdag kínálatáról.
Czinderi Kristóf tanár úr az Erasmus lehetőségekről, a külföldi részképzéses tanulmányokról és a külföldi szakmai gyakorlati lehetőségekről beszélt, Dr. Máthé Ilona főiskolai docens a főiskolai nyelvoktatásról és a nyelvvizsgázásról adott tájékoztatást.
A rendezvényt Varga Viktor énekes szereplése tette felejthetetlenné. A békéscsabai kötődésű zenész fellépése jókedvű zárását adta a Nyílt Napnak.
A Főiskola 2019. január 23-án Szegeden tart Nyílt Napot, melyre várja az érdeklődőket.

 

 

 Sajtómegjelenés:

BEHIR

 

Békés megyei központi nyílt nap - Békéscsaba, 2019.01.08.