Gál Ferenc Főiskola Szeged

2024.9.21., Máté, Mirella névnapja van.
Betűméret:  A   A   A

Adományozó szakmai kirándulás Sárospatakon

A tavalyi hagyományteremtő alkalom után az idén már a gyulai hallgatók szervezték az újabb adománygyűjtést és az átadó kirándulást.

A sárospataki Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Központ, Sárospataki Idősek és Fogyatékosok Otthona adománykérő levele alapján az ESZK Könyvtárában április 27-ig hirdettek adománygyűjtést a lakóknak a legnagyobb segítséget jelentő ruházatok és ágyneműk felajánlásával. Az összefogásnak és a nagylelkű adományozóknak köszönhetően számos csomag gyűlt össze.

 

Az ESZK ápoló és szociális munka, valamint egészségturisztikát tanuló hallgatói május 5-én utaztak Sárospatakra, hogy az adományokat átadják. Az őket fogadó Csatlósné György Zsuzsanna vezető ápoló mutatta be az intézmény mindennapjait. További sárospataki szakmai programként a Hotel Bodrog Wellness**** vezetője, Bágyi Péter szakmai előadással és szállodalátogatással várta a hallgatókat.

Teréz anya szavaival élve köszönet illeti mindazokat, akik önzetlen segítségükkel, nagylelkű adományukkal hozzájárultak a sárospataki adományozó szakmai nap sikeréhez.

 „Ebben az életben nem tehetünk nagy dolgokat. Csak kis dolgokat tehetünk nagy szeretettel.”

A részletes hír elérhető a kari honlapon.