Gál Ferenc Főiskola Szeged

2024.9.21., Máté, Mirella névnapja van.
Betűméret:  A   A   A

Hírek

Mentor-katekéta konferenciát rendeztek Szegeden

„A szomjazóknak ingyen adok az élet forrásának vizéből!” (Jel 21,6) mottóval rendezték meg június 10-én, szombaton a II. Mentor-katekéta Konferenciát a Szeged-Csanádi Egyházmegyében. Az egyházmegye kateketikai irodája által szervezett szakmai találkozónak a Gál Ferenc Főiskola adott helyet.
Bővebben

Együttműködési megállapodást írt alá a Gál Ferenc Főiskola és a Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata Bölcsődéi és Gyermekjóléti Központja

Együttműködési megállapodás a Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata Bölcsődéi és Gyermekjóléti Központ és a GFF között.
Bővebben

Pszichológus oktatóink előadása a Pszichológus Nagygyűlésen

A Magyar Pszichológiai Társaság XXVI. Országos Tudományos Nagygyűlésén tartottak szimpóziumot a Gál Ferenc Főiskola pszichológus oktatói. Az idei Nagygyűlést „Személyes tér – közös világ” címmel az SZTE-en rendezték meg 2017. június 1. és 3. között.
Bővebben

Pünkösdi Sportnap a Gál Ferenc Főiskolán

Június első napján tartotta meg az I. Pünkösdi Sportnapot a Gál Ferenc Főiskola Egészségnevelési- és Sport Intézete (ENSI). Remek hangulatban, igazi közösségi élményként, sok izgalmas versenyszámmal tarkítva zajlott le a fél napos esemény a Topolya sori egyetemi sportpályákon
Bővebben

Hamvas Endre adjunktus előadása a Debreceni Egyetem "Miraculum" című konferenciáján

A Gál Ferenc Főiskola ESZK Társadalomismeret Tanszékének adjunktusa
Bővebben