Gál Ferenc Főiskola Szeged

2024.9.21., Máté, Mirella névnapja van.
Betűméret:  A   A   A

Hírek

ERASMUS+ pályázatok hallgatóknak október 10-ig

A GFF hallgatói az ERASMUS+ keretében 2017. október 10-ig jelentkezhetnek ösztöndíjas külföldi tanulmányi útra vagy szakmai gyakorlatra. Az ERASMUS+ 3-4 hónapos külföldi tanulmányokat fizet a legalább második évfolyamosoknak, míg a 2 hónapos szakmai gyakorlatra akár első évesek is kaphatnak ösztöndíjat.
Bővebben

Dublinban voltak nyelvtanfolyamon munkatársaink

Az írországi Atlantic Nyelviskolával nyáron kötött együttműködési megállapodást felhasználva már júliusban három szegedi munkatársunk jutott ki nyelvtanfolyamra Dublinba. A Rektori Hivatal három munkatársa egy nagyon hasznos egyhetes tanulmányutat tettek az ír fővárosban, amit az ERASMUS program finanszírozott.
Bővebben

Nyári felvételi hitéleti szakokra

A Gál Ferenc Főiskola meghirdette hagyományos nyári felvételijét a szegedi, szarvasi és gyulai hitéleti szakokra. A felvétel a Főiskola belső eljárásrendje szerint történik, ezért ösztöndíjas helyekre is jelentkezhetnek az érdeklődők. Jelentkezési határidő: 2017. augusztus 31. Az online jelentkezési lap a Főiskola honlapjáról tölthető le.
Bővebben

Felvételit hirdet a szegedi Szent Imre Szakkollégium

Elsősorban katolikus keresztény fiatalok jelentkezését várják.
Bővebben

Plébániai hittantábor a Gyakorlóban…

A hit hősei ismét megelevenedtek 2017.07.10. és 14.-e között a szarvasi Szent Klára Plébánia által megrendezett hittantáborban.
Bővebben