Gál Ferenc Főiskola Szeged

2024.9.21., Máté, Mirella névnapja van.
Betűméret:  A   A   A

Hírek

Háromtenger konferencia a Gál Ferenc Főiskolán

2017. november 17-én, pénteken a szegedi Gál Ferenc Főiskolán került sor a “Világok találkozása, kultúrák ütközése - a kelet-közép-európai értékrend létjogosultsága a multikulturális Európában. A Háromtenger koncepció, mint a regionális együttműködés új dimenziója” című nemzetközi konferenciára, amelyet a Főiskola Klebelsberg termében tartottak.
Bővebben

Egészségfejlesztő mentálhigiéné szakirányú továbbképzés Szegeden és Gyulán

Jelentkezési határidő: 2018. január 12.
Bővebben

Az összefogás ereje az 'ötlettől a megvalósításig' - mert jót tenni jó!

A Gál Ferenc Főiskola Egészség- és Szociális Tudományi Kara 2017. október elejétől széles körű társadalmi összefogással sikeres adománygyűjtést szervezett a Böjte Csaba atya által alapított dévai Szent Ferenc Alapítvány Gyermekotthonaiban élő kisgyermekek és nevelőik részére. A gyűjtésben egy emberként mozdult meg a főiskola kollektívája és hallgatói csoportjai.
Bővebben

"Többgenerációs család és társadalom" az MCSNTT és a SZAB rendezvénye november 28-án

A Magyar Család és Nővédelmi Tudományos Társaság és a Szegedi Akadémiai Bizottság november 28-án 14 órától tartja rendezvényét
Bővebben

Egészségfejlesztő mentálhigiéné a GFF Egészség- és Szociális Tudományi Karán

Egyházmegyénk Főiskolája az eddigi nagy érdeklődésre tekintettel újabb csoportot is szervez a gyulai Egészség- és Szociális Tudományi Karon 2018 februárjában induló egészségfejlesztő mentálhigiénés 3 féléves szakirányú továbbképzési szakon.A kedvezményes képzési költség 80 ezer Ft/félév. Az újabb csoportba január 12-ig lehet jelentkezni a GFF honlapján elérhető on-line módon.
Bővebben