Gál Ferenc Főiskola Szeged

2024.9.21., Máté, Mirella névnapja van.
Betűméret:  A   A   A

Hírek

A Szegedi Keresztény Roma Szakkollégium és a Gál Ferenc Főiskola közös fotó- és képzőművészeti pályázatot hirdet "Magyar, Roma - nem külön(b)" címmel.

A Szegedi Keresztény Roma Szakkollégium és a Gál Ferenc Főiskola közös fotó- és képzőművészeti pályázatot hirdet "Magyar, Roma - nem külön(b)" címmel. A pályázaton magyarországi, vagy erdélyi, felvidéki, vajdasági, illetve kárpátaljai felsőoktatási intézmény nappali, vagy levelező tagozatos hallgatója indulhat. A beérkező pályaműveket szakmai zsűri bírálja el, melynek tagjai Ráczné Kalányos Gyöngyi képzőművész, Simon Miklós festőművész, Marton Árpád művészeti író, Káli-Horváth Kálmán festőművész.
Bővebben

A hiba esztétikája címmel megrendezett szimpóziumon tart előadást Lonovics László, a Gál Ferenc Főiskola szarvasi Pedagógiai Karának docense

A hiba esztétikája címmel tart szimpóziumot november 30-án a Kaposvári Egyetem és a Magyar Elektrográfiai Társaság, amelyen Lonovics László, a Gál Ferenc Főiskola szarvasi Pedagógiai Karának docense is tart előadást.
Bővebben

Sikerrel zárult a XXII. gyulai Tudományos Diákköri Konferencia

A Gál Ferenc Főiskola gyulai Egészség- és Szociális Tudományi Karán 2017. november 22-én tartották meg a XXII. Tudományos Diákköri Konferenciáját (TDK). Az egészség- és társadalomtudományi témákat felölelő szekcióban összesen 9 pályamunkát mutattak be az Egészségtudományi Intézet hallgatói.
Bővebben

Beiskolázási felvételi tájékoztatás Gyomaendrődön és Battonyán

A Gál Ferenc Főiskola felvételi tájékoztatót tartott a battonyai Mikes Kelemen Katolikus Gimnázium, Szakképző Iskola, Általános Iskola és Óvoda intézményben és a Szent Gellért Katolikus Általános Iskola és Óvoda intézményben Gyomaendrődön.
Bővebben

Címzetes főiskolai docens címet adományozott a Gál Ferenc Főiskola Szenátusa

2017. november 17-én címzetes főiskolai docens címet vett át Ritz Judit, a Bálint Sándor Egyházmegyei Szeretetszolgálat vezetője és a GFF Egészség- és Szociális Tudományi Kar oktatója.
Bővebben