Gál Ferenc Főiskola Szeged

2024.9.21., Máté, Mirella névnapja van.
Betűméret:  A   A   A

Hírek

A Csillagpódium elnevezésű rendezvényen karácsonyi köszöntőt mondott Dr. Kozma Gábor diakónus, a Gál Ferenc Főiskola rektora.

A Szegedi Fegyház és Börtön 'Csillag' a régi szép hagyományainak megfelelően, a karácsonyi ünnepvárás jegyében az intézetbe újra ellátogattak a Király-König Péter Zeneiskola művésztanárai annak érdekében, hogy a művészetet szerető közönség, az intézet dolgozói, az együttműködő szervezetek és a fogvatartottak számára koncertet adjanak.
Bővebben

Beiskolázási és felvételi tájékoztatás Békésen

A Gál Ferenc Főiskola képviselői 2017. december 11-én tartottak felvételi tájékoztatót a Főiskola képzéseiről a GFF Békési Szakképző Iskola és Gimnáziumban a már érettségizett – OKJ-s képzésben résztvevő és az érettségi előtt álló diákoknak.
Bővebben

Diakónusszentelés a szegedi Székesegyházban

2017. december 9-én Dr. Kiss-Rigó László szeged-csanádi megyéspüspök diakónussá szentelte Kovács Zoltánt, a Szent Gellért Szeminárium papnövendékét, Teológiai karunk hallgatóját.
Bővebben

Nemzetközi tudományos konferencián tartott előadást Bíró Gyula a GFF Szarvasi Gyakorló igazgatója és Dr. Lipcsei Imre a GFF Pedagógiai Kar dékánja

A Beregszászon megrendezett konferencián Bíró Gyula igazgató, főiskolai mestertanár a magyarországi nemzetiségek köznevelési lehetőségeiről és Dr. Lipcsei Imre, a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Karának dékánja, főiskolai tanár a magyarországi kisebbségek felsőoktatási lehetőségeiről tartott előadást.
Bővebben

Ápolástörténeti kiállítás nyílt a GFF Egészség- és Szociális Tudományi Karán

2017. december 7-én Ápolástörténeti kiállítás nyílt a Gál Ferenc Főiskola gyulai Egészség- és Szociális Tudományi Karán.
Bővebben