Gál Ferenc Főiskola Szeged

2024.9.21., Máté, Mirella névnapja van.
Betűméret:  A   A   A

Hírek

Demográfia és egészségpolitika konferencia

,,Demográfia és egészségpolitika'' címmel 2018. március 6-án 13 órai kezdettel, a gyulai Városháza Dísztermében tartott konferenciát a Magyar Család- és Nővédelmi Tudományos Társaság az Egyházmegye és a Gál Ferenc Főiskola partnerségével. A konferenciát köszöntötte Takács Árpád kormánymegbízott, Görgényi Ernő polgármester és Kozma Gábor rektor. Előadást tartott Kondé Lajos pasztorális helynök, Mészáros János helyettes államtitkár, Svébis Mihály, a Kórházszövetség elnöke, Kovács József parlamenti képviselő, Mák Kornél kecskeméti alpolgármester is. A konferencia előadói a demográfiai folyamatok és az életminőség és az egészségi állapot kapcsolatát vizsgálták különböző aspektusokból.
Bővebben

A Terefere a Művész Kávéházban című programsorozat vendége lesz Lonovics László, a Gál Ferenc Főiskola szarvasi Pedagógiai Karának docense, festő- grafikusművész

2018. március 9-én 17:00 órától a Békéscsabai Jókai Színház szervezésében a Művész Kávéházban találkozhatnak az érdeklődők Lonovics Lászlóval, a Gál Ferenc Főiskola szarvasi Pedagógiai Karának festő- grafikusművész tanárával.
Bővebben

Az áldozatsegítés lehetőségei az idősek elleni bűncselekmények körében

,,Az áldozatsegítés lehetőségei az idősek elleni bűncselekmények körében'' címmel 2018. március 2-án tartott konferenciát Szegeden az Igazságügyi Minisztérium a Szeged-Csanádi Egyházmegyével és a Gál Ferenc Főiskolával együttműködésben. A Dóm téri főépület Klebelsberg Termében Kiss-Rigó László püspök nyitotta meg a konferenciát, előadást tartott Vízkelety Mariann államtitkár, Németh Ágnes rendőr ezredes, Vojnovics Ibolya ügyvéd, valamint Ritz Judit c. docens, egyházmegyei szeretetszolgálatunk főigazgatója is. A Gál Ferenc Főiskola részéről Kozma Gábor rektor mondott köszöntőt, a konferenciát Gellén Márton helyettes államtitkár vezette le.
Bővebben

Nagyböjti elmélkedés

Nagyböjti elmélkedés február 28-án, szerdán 12:45-től Mons. Dr. Kovács József, helynök, szemináriumi rektor, Teológiai Karunk dékánja vezetésével a Főiskola Klebelsberg termében.
Bővebben

II. Lépcsőfutó Verseny a Gál Ferenc Főiskolán, március 1-jén

II. Lépcsőfutó Verseny a Gál Ferenc Főiskola szegedi épületében. A verseny a Klebelsberg terem elől indul és a harmadik emeletnél van a cél. A versenyt alapos bemelegítés és nyújtás előzi meg.
Bővebben