Gál Ferenc Főiskola Szeged

2024.9.21., Máté, Mirella névnapja van.
Betűméret:  A   A   A

Hírek

2018. április 5-én ERASMUS+ információs napot tartott a Gál Ferenc Főiskola Egészség- és Szociális Tudományi Kara

A rendezvényen a Kar mindhárom alapszakáról jelen levő hallgatók tájékoztatást kaphattak az ERASMUS+ programban elérhető mobilitási lehetőségekről, valamint a Tempus Közalapítvány által kínált további nemzetközi ösztöndíj lehetőségekről (például Campus Mundi) is.
Bővebben

Egyetemi ellenzéki mozgalmak Lengyelországban és Magyarországon 1956-1989 között

2018. április 13-án kerül megrendezésre a Dóm Látogatóközpontban az ''Egyetemi ellenzéki mozgalmak Lengyelországban és Magyarországon 1956-1989 között'' című konferencia.
Bővebben

Könyvajánló - Katona Krisztina: Mindenben anyanyelv Fejlesztési lehetőségek játékokkal, gyakorlatokkal az óvodában

A RAABE Kiadó gondozásában látott napvilágot egyrészt önálló kötetként, másrészt az Óvónők kincsestára: Módszertani kézikönyv / Pedagógusok módszertára – tematikus kötetek sorozat harmadik kiadványaként a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kar oktatójának, Katona Krisztina, tanszékvezető, főiskolai tanár Mindenben anyanyelv Fejlesztési lehetőségek játékokkal, gyakorlatokkal az óvodában című könyve.
Bővebben

Felvételi tájékoztató a békéscsabai Kós Károly Szakgimnáziumban.

A Gál Ferenc Főiskola képviselői 2018. április 4-én tartottak felvételi tájékoztatót a Főiskola képzéseiről Békéscsabán a Kós Károly Szakgimnáziumban az érettségi előtt álló és a már érettségizett, OKJ-s képzésben résztvevő diákoknak.
Bővebben

Olaszországban gyakorlatoztak a GFF békési szakképzős diákjai

A 2017/18-as tanévben két szakma szerencsés tanulói is lehetőséget kaptak három hetes külföldi szakmai gyakorlaton való részvételre. Az Erasmus+ mobilitás programja tette lehetővé a 12 vendéglátás és 14 agrár területen tanuló fiatal Olaszországba való utazását és a külföldi gyakorlaton való részvételt. A diákok rengeteg szakmai és kulturális élménnyel gazdagodtak a kint töltött idő alatt. Tapasztalataikat örömmel osztották meg fiatalabb diáktársaikkal és buzdították őket arra, hogy ők is hasonló élményeket szerezzenek a jövőben.
Bővebben