Gál Ferenc Főiskola Szeged

2024.9.21., Máté, Mirella névnapja van.
Betűméret:  A   A   A

Hírek

A Fenntarthatósági Témahét legsikeresebb programjáért járó díjat vett át a Parlamentben a Gál Ferenc Főiskola Békési Szakképző Intézménye

A Legaktívabb Iskola díjat vehette át az Országház Delegációs termében a Gál Ferenc Főiskola Békési Szakképző Intézménye a 2017. évi Fenntarthatósági Témahét legsikeresebb programjának megvalósításáért.
Bővebben

Módszertani szakmai nap a GFF Szarvasi Gyakorlóintézményében…

Az Oktatási Hivatal Békéscsabai Pedagógiai Oktatási Központja és a Gál Ferenc Főiskola Szarvasi Gyakorló Általános Iskola és Gyakorlóóvoda együttműködésében tavaszi módszertani napot tartottak Szarvason, 2018. április 20-án.
Bővebben

Nemzetiségi konferencia Szarvason

Hetedik alkalommal került megrendezésre a Szeged-Csanádi Egyházmegye Gál Ferenc Főiskolájának szarvasi Pedagógiai Kara által szervezett nemzetiségi konferencia. Az idei konferenciára „Hittel élni - a gyermek a nemzetiségek jövője” címmel április 18-án került sor Kiss-Rigó László szeged-csanádi püspök védnökségével.
Bővebben

„Hungarikum elődöntőben” a GFF Gyakorlóintézménye…

A Lakiteleki Népfőiskola – az Országgyűlés és a Hungarikum Bizottság támogatásával –„Kárpát-medence kincsei” címmel vetélkedőt szervezett a hungarikum mozgalom további népszerűsítése, valamint nemzeti értékeink megismertetése érdekében.
Bővebben

Főiskolánkon járt a Pápai Szalézi Egyetem professzora és hallgatói

Április 5-én a Gál Ferenc Főiskolára is ellátogatott a Pápai Szalézi Egyetemről az Ubaldo Montisci tanszékvezető professzor által vezetett végzős hallgatói csoport.
Bővebben