Gál Ferenc Főiskola Szeged

2024.9.21., Máté, Mirella névnapja van.
Betűméret:  A   A   A

Hírek

Természettudományos konferencia Szarvason

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara április 24-én természettudományos konferenciát szervezett Klímaváltozás – Fenntarthatóság – Szemléletformálás címmel.
Bővebben

Legkiválóbb óvodapedagógus jelölt kerestetik… Mile Barbara nyerte meg a Szarvason április 25-én tartott versenyt.

Április 25-én a GFF Gyakorlóintézményének szervezésében a szarvasi campuson adták át a Legkiválóbb óvodapedagógus 2018. évi díjait. A már több éves múltra visszatekintő megmérettetésen a versenyzők előzetesen kiadott és helyben megoldandó feladatokat kaptak, amik a pedagógus pályán rájuk váró elvárásokat is tükrözték.
Bővebben

Gazdasági Campus Konferencia - A tudomány szolgálata Békéscsabán -

Gazdasági Campus Konferencia – A tudomány szolgálata Békéscsabán címmel rendezett tudományos tanácskozást a Gál Ferenc Főiskola Gazdasági Kara, 2018. április 25-én. A rendezvény védnökei Dr. Kozma Gábor, a Gál Ferenc Főiskola rektora és Szarvas Péter Békéscsaba Megyei Jogú Város polgármestere voltak.
Bővebben

„Tollforgató Szépírási Verseny 2018” ünnepélyes díjátadó a Gál Ferenc Főiskola Gyakorlóintézményében

2018. április 26-án, csütörtök délután ünneplőbe öltözött gyerekek és felnőttek lepték el a Gál Ferenc Főiskola Gyakorlóintézményének műfüves teraszát. Az intézmény életképeivel és tanulói rajzokkal díszített tablók fogadták a Békés megyei-, valamint a Szeged-Csanád Egyházmegyei iskolákból érkező tanulókat, tanítókat és szülőket, akik a „Tollforgató Szépírási Verseny 2018” ünnepélyes díjátadójára érkeztek.
Bővebben

Mátyás király-emlékév - Mesemondó- és szavalóverseny Bécsben

2018. április 14-én tartották meg Bécsben a Mátyás király mesemondó- és szavalóversenyt az Ausztriai Magyar Pedagógusok Egyesületének (AMAPED) kezdeményezésére. A versenyre több mint 300 mesemondó és szavaló érkezett, akik összesen 16 kategóriában, 8 független zsűri előtt mérettettek meg, 3 helyszínen.
Bővebben