Gál Ferenc Főiskola Szeged

2024.9.20., Friderika névnapja van.
Betűméret:  A   A   A

Felvételi tájékoztató Battonyán

A Gál Ferenc Főiskola 2016. október 20-án tartott felvételi tájékoztatót a battonyai Mikes Kelemen Katolikus Gimnáziumban a végzős diákoknak. Molnár Mihályné, a gimnázium igazgatója köszöntötte a jelenlévőket. Kovács Katalin tanulmányi osztályvezető a szakokról és a Főiskola hitéleti szakjainak saját szervezésű felvételijének követelményeiről, a nyári jelentkezési határidőről szólt, valamint tájékoztatta a gimnazistákat a diákönkormányzatról, a hallgatói életről, a nekik szóló juttatásokról.
A GFF az álllami szakokon (kisgyermeknevelő, óvódapedagógus, tanító, etikatanár, agrár-mérnöktanár) nem tart keresztféléves felvételit, ezeken a szakokra majd tavasszal lehet jelentkezni a felvi.hu-n. Új hír, hogy a GFF februártól átveszi a gyulai Egészségtudományi és Szociális Képzési Intézetet, így ezekre az állami szakokra is fogadni fogja a jelentkezőket.
A Főiskola szívesen tart másutt is tájékoztatót, várja elsősorban a Csongrád, Békés, Szolnok, Bács-Kiskun megye egyházi és állami középiskoláitól fogadókészségük visszajelzését.