Gál Ferenc Főiskola Szeged

2024.9.20., Friderika névnapja van.
Betűméret:  A   A   A

Az e-felvételi felülete ismét megnyílt a felvételizők számára

2016. április 19-étől ismét elérhető az e-felvételi ügyintézési felülete a www.felvi.hu honlapon. A jelentkezők itt ellenőrizhetik le a 2016. évi általános felsőoktatási felvételi eljárás központi nyilvántartásában szereplő adataikat (a személyes adatokat, a megjelölt képzéseket és azok megfelelő sorrendjét).

Fontos, hogy a jelentkezők ellenőrizzék az adataikat, és folyamatosan figyeljék a postafiókjukat. A felvételi eljárás során a tájékoztatás folyamatosan online formában, valamint e-mailben történik. Arra a címre érkeznek a levelek, amelyet a felvételiző a regisztrációkor megadott.

A módosítások határideje 2016. július 12-e. Eddig az időpontig a jelentkezési sorrend módosítására az eljárás során egyetlen alkalommal van lehetőség, és eddig lehet a dokumentumokat pótolni.


Azok a jelentkezők, akiknek technikai okokból nem áll módjukban a hiányzó dokumentumaikat feltölteni, postán is elküldhetik azok másolatát – egy példányban, a felvételi azonosítószám feltüntetésével – az Oktatási Hivatal, 1380 Budapest, Pf. 1190 címre.

Fontos: a változtatások az e-ügyintézési felületen nem jelennek meg azonnal. A módosítások csak az elküldött kérelem feldolgozása után látszódnak a felületen.